A sad mi je tek jasno šta je za tebe jedno ”volim te”

A sad mi je tek jasno šta je za tebe jedno ”volim te”. Samo nekih 7 slova koja nemaju čak ni značenje.. Ali neka, proćiće i ova moja tuga, ali i tvoja sreća.

 Znas, danas nakon 1 godinu,ugledala sam te ponovo. Prosao si pored mene, hladnokrvno, kao da me nema. I htjela sam, da ti okrenem leđa i pravim se da te ne vidim, a nisam mogla. Samo sam stala ukopana u mjesto i gledala te. Ali ne onako kao nekad’. Nisam osjecala nista. Ni ljubav, ni mrznju, ni srecu, ni tugu, ni bol. Nista, bila sam nekako hladna i prazna, bez ikakvog osjecanja. Srce nije zalupalo kao nekad, nije bilo leptirica u stomaku, iskri u ocima, a ni osmijeha na licu, ni na tvom, a ni na mom. I shvatila sam i znam, ne volim te vise, samo ne mogu da te zaboravim, nije te uopce lako zaboraviti. I ne znam, da li me se danas sjetis uopce, a i ne moram da znam, nase je proslo.
Sve je uzalud,kad ne ide-ne ide.Pokušava sam na sve načine da te zaboravim,i baš kad mi krene ti se javiš.Pošalješ poruku,koja me uvijek nasmije,a poslije rastuži jer znam da me ne voliš onoliko jako kao što ja tebe volim.I da znaj kad me vidiš našminkanu,sređenu,sretnu i kad ti uputim osmijeh nemoj mislit da te još volim..voljela sam te,a sad je toj ljubavi došao kraj.Sad sam krenula dalje,jednom zauvijek.

Valentina123

Pročitajte i druge tekstove objavljene na našem portalu (click na link ispod): 

  1. Znate li koliko sam puta umrla u ovom životu?
  2. Treba li on tebi? Treba li ti da plešeš oko vatre?
  3. Idi do vraga – rekla sam
  4. Ne znam, ne želim i ne mogu više !
  5. Mogla sam ti biti dobra žena

Ž K